Foto
Het reviseren van roetfilters is een van de diensten die wij aanbieden richting zowel bedrijven als particulier. Het is het beste alternatief voor het aanschaffen van een dure katalysator of zelfs de enige oplossing indien een katalysator niet geproduceerd wordt op de aftermarket van auto-onderdelen.

Onze revisie afdeling, welke nu zo'n 8 jaar verantwoordelijk is voor verscheide revisies per week, staat voor u klaar. Zij voorzien u graag van deskundig advies, uitgebreide uitleg en voeren uw revisie uit op basis van jarenlange ervaring.
Wat houdt een revisie in?

Bij het reviseren van een katalysator wordt het binnenwerk (monoliet) vervangen voor een nieuw binnenwerk. Het pijpwerk dient nog wel intact te zijn. Hierdoor is de werking van de katalysator weer als nieuw en is de werking dus gelijk aan het plaatsen van een nieuwe katalysator.

Het reviseren van uw katalysator neemt normaliter zo'n 1-2 werkdagen in beslag, afhankelijk van de katalysator. Uiteraard wordt dit met u overlegd.

U ontvangt een volledige garantie van 3 jaar op een revisie van uw katalysator, deze garantie geldt voor het geplaatste binnenwerk en het laswerk dat wij hebben uitgevoerd.
Revisie van uw katalysator aanvragen of meer informatie?

De prijs van een revisie hangt af van verschillende factoren. Zo is het per katalysator/auto verschillend aan welke euronorm het te plaatsen binnenwerk moet voldoen en vergt het reviseren van de ene katalysator nou eenmaal meer uren werk dan het reviseren van een andere. Voor meer informatie kunt u uw aanvraag sturen naar info@spits-automotive.nl.